2015 m. spalio 18 d.

Kiaulienos nugarinė su raugintais kopūstais



Kepsniams reikės:
Kiaulienos nugarinės su kaulu 4 gabaliukų apie 1,5 - 2 cm storio
Raugintų kopūstų 500 gr.
Garstyčių miltelių
Mairūno
Maltų lauro lapų
Juodųjų pipirų
Druskos

  • Pirmiausia reikia mėsą įtrinti visais nurodytais prieskoniais. Marinuoti ilgai nebūtina. Užteks ir poros valandų.
  • Į kepimo indą sudėkite raugintus kopūstus. Ant viršaus išdėliokite kiaulienos gabaliukus.
  • Paruoštą indą dėkite į orkaitę ir kepkite 80 laipsnių temperatūroje apie 1 val. 30 min.
  • Vėliau temperatūrą pakelti iki 230 laipsnių ir kepti 25-30 min.
  • Iškepusią mėsą ištraukti iš orkaitės ir leisti pailsėti 10-15 min.
Skanaus!

Idėja pasiskolinta iš čia:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą